• Slide 1 HU
  • Slide 2 HU
  • Slide 3 HU
  • Slide 4 HU
  • Slide 5 HU
  • Slide 6

1. Hogyan növelhetem esélyeimet annak érdekében, hogy részt vehessek az Enloyd kiválasztási folyamataiban?

Javasoljuk, hozza létre saját Jelölt profilját, és kérje hírlevelünket, így személyre szabott állásajánlatokat küldhetünk Önnek. Tekintse meg folyamatosan bővülő állásajánlatainkat a www.enloyd.hu oldalon, és jelentkezzen azokra, melyek legjobban illeszkednek szakmai tapasztalataihoz.

2. Feltölthetem-e az önéletrajzomat abban az esetben, ha az elérhető állásajánlatok egyike sem felel meg elképzeléseimnek vagy képzettségemnek?

Javasoljuk, hozza létre saját Jelölt profilját, és töltse fel önéletrajzát. A regisztrált önéletrajzok az Enloyd adatbázisába kerülnek, melynek segítségével tanácsadóink felkutatják a legalkalmasabb jelölteket a különböző toborzási projektekhez. Ha az Ön profilja illeszkedik a jövőbeli toborzási projektek kritériumaihoz, tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot. Javasoljuk, hogy kérje hírlevelünket, így személyre szabott állásajánlatokat küldhetünk Önnek.

3. Hogyan épül fel az Enloyd tanácsadói által végzett kiválasztási folyamat?

Minden kiválasztási folyamat több szakaszból áll. A szakaszok felépítéséről részletes leírást itt talál: Kiválasztási folyamatunk .A különböző toborzási folymatok lebonyolításának menete a leendő munkaadó igényeihez és elvárásaihoz igazodik. A leggyakrabban alkalmazott módszereink a megfelelő jelölt kiválasztására: telefonos és személyes állásinterjúk, szakmai kompetenciát felmérő tesztek, pszichometriai tesztek, referenciák ellenőrzése.

4. Segítséget tud nyújtani az Enloyd első munkám megszerzésében?

Az Enloyd tanácsadói által lebonyolított toborzási folyamatok célja a legalkalmasabb szenior és vezető szakemberek felkutatása. A jelentkezőnek így rendelkeznie kell minimum két éves szakmai tapasztalattal. A pályakezdő jelölteknek nyújtott állásajánlatokkal többnyire az SSC/BPO szektor foglalkozik. Előfordul, hogy keresünk olyan speciális kompetenciával rendelkező jelölteket, akik esetében a végzettség a döntő, még ha nem is rendelkeznek előzetes szakmai tapasztalattal. Ezért javasoljuk, hozza létre Jelölt profilját, és kövesse álláshiretéseinket oldalunkon.

5. Jár bármilyen fizetési kötelezettséggel, ha részt veszek az Enloyd kiválasztási folyamatában?

A Magyarországon hatályos törvények értelmében az Enloyd jelöltjeit nem terheli fizetési kötelezettség. Mindennemű együttműködés a jelölt és az Enloyd tanácsadói között, beleértve a jelöltek érdekeinek képviseletét a munkaerőpiacon, a toborzási folyamaton való végigkísérését, a karrier-tanácsadást, teljesen díjmentes.

6. Kaphatok-e információt a szakmai tapasztalatomnak megfelelő átlagbérekrekről az Enloyd szakértő tanácsadóitól?

Az Enloyd tanácsadói szektorra és szakterületre specializálódtak, melynek köszönhetően átfogó információkkal rendelkeznek, melybe beletartozik az átlagfizetések ismerete is.

7. Keres az Enloyd jelölteteket külföldi munkavégzésre is?

Az Enloyd nemzetközi cég, legtöbb toborzási projektünk Magyarországra korlátozódik, de előfordul, hogy külföldi munkavállalásra is keresünk jelölteket. Szorosan együttműködünk emellett nemzetközi irodáinkkal is, és ajánlunk figyelmükbe jelölteket.

8. Miért .doc formátumban javasolják az önéletrajzok feltöltését?

Az összes feltöltött önéletrajz bekerül adatbázisunkba, melynek segítségével tanácsadóink fel tudják kutatni az alkalmas jelölteket. A .doc formátum illeszkedik legmegfelelőbben a keresési mechanizmushoz, amivel az önéletrajzok tartalmát vizsgáljuk. Ha .doc formátumban tölti fel önéletrajzát, növeli esélyeit, hogy tanácsadóink állásajánlattal keressék meg Önt.

9. Hogyan viszonyul az Enloyd azokhoz a jelöltekhez, akik saját vállalkozást működtetnek?

A munkáltatók nagyra értékelik a vállalkozó szellemet, néhány pozíció tekintetében kifejezetten szükséges ez a tulajdonság. A vállalatok jelentős része alkalmaz olyan szakértőket, akiknél elvárás a magánvállalkozói státusz. Ez a gyakorlat leginkább az IT szektorban terjedt el.

10. Lehetséges az Enloyd csapatába tanácsadói pozícióra jelentkezni?

Az Enloyd folyamatos fejlődésen megy keresztül, így mindig van lehetőség arra, hogy tanácsadóink körét bővítsük. Javasoljuk, hogy tekintse meg a jelenleg elérhető állásajánlatainkat a “Karrierlehetőség az Enloydnál” menüpont alatt, és ha felkelti érdeklődését, küldje el jelentkezését. Az Enloydnál gyakornoki program is működik, melynek keretein belül abszolvált és végzős hallgatók betekintést nyerhetnek a toborzási és kiválasztási folymatokba. A program célja, hogy gyakornokaink olyan tudást és tapasztalatot szerezzenek, amellyel később az Enloyd struktúrájában fejleszhetik tovább magukat.

11. Elvárás-e a folyékony angol nyelvtudás, ha az Enloyd csapatának tagja szeretnék lenni?

A folyékony angol nyelvtudás kiemelten fontos. Mivel az Enloyd nemzetközi cég, tanácsadóink multinacionális munkáltatók megbízásából is végeznek toborzási feladatokat, amelyek aktív angol nyelvtudással is rendelkező jelöltek felkutatását igénylik. Így a nyelvtudás az ügyfél és a jelölt kapcsolattartás során is nélkülözhetetlen tényező.

12. Milyen kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy valaki Enloyd tanácsadó lehessen?

Egy olyan gyors ütemben fejlődő cégnél, mint amilyen az Enloyd, a legértékesebb tulajdonságok a kezdeményező készség és az önállóság. Munkatársaink elkötelezetten dolgoznak azon, hogy elérjék céljaikat, saját fejlődésüket és a vállalat fejlesztését is elősegítsék. Számítunk azokra a vállalkozó szellemű jelentkezőkre, akik nyitottak üzletfejlesztési feladatokra, és motiváltak toborzási és kiválasztási folyamatok önálló kivitelezésében.

A Csoport európai partnerei

aas.pngalchemia.pngamrest.pngbillbird.pngbridgestone.pngcanal.pngcarlsberg.pngdialog.pngedesa.pngexactsystems.pngfiege.pngflextronics.pnggekoplast.pnghoerbiger.pnginpost.pngjooble_logo.pnglot.pngmoje.pngplastal.pngsaint_gobain.pngsitech.pngvolkswagen.png
 

Witaj ponownie!

Od czasu Twojej ostatniej wizyty pojawiło się 26 nowych ofert na hasło
Informatyk SAP Warszawa

Możesz podejrzeć je tutaj