• Slide 1 HU
  • Slide 2 HU
  • Slide 3 HU
  • Slide 4 HU
  • Slide 5 HU
  • Slide 6

Az Enloyd elkötelezett a Jelöltek elvárásainak színvonalas teljesítésére, ez alatt értve a kiválasztás teljes folyamatának szervezését, az ajánlatok kezelését. Alapvető fontosságú a jelöltek igényének és motivációjának megismerése. Részletesen bemutatjuk a leendő munkáltató tevékenységét, terveit és szervezeti kultúráját. Az Enloyd tanácsadók a toborzási folyamat során a jelölt támogató partnerei – képviselik érdekeit a leendő munkáltatónál, tanácsadással és támogatással szolgálnak.

Azon jelöltek, akik nem aktív munkakeresők, de mindazonáltal nyitottak a váltás irányába, értékes információkat kaphatnak az Enloyd szakértő tanácsadóitól a munkaerőpiac egyes területeinek aktuális helyzetéről és trendekről, a munkáltatók által elvárt kompetenciákról, valamint az adott szektorban kínálkozó álláslehetőségekről.

A következő ábra az Enloyd toborzási folyamatát mutatja be. Ha többet szeretne megtudni, kattintson az adott mezőre!

 

Új munkahelySikeres kiválasztási folyamat végén, megegyezést követően, megkezdi munkáját az új munkahelyen.
Értékes szakmai tapasztalatAzzal, hogy munkába áll egy új vállalatnál, bővíti szakmai tapaszatlatait és fejleszti piacképes kompetenciáit is.
Szakmai továbbfejlődés iránti igényAmikor már hosszú ideje dolgozik ugyanannál a vállalatnál, vagy ugyanabban a pozícióban, csökkenhet az új kompetenciák megszerzésének intenzitása. Ahhoz, hogy fejleszteni tudja saját magát szakmailag, fontolóra kell vennie a munkaváltás lehetőségét is.
Döntés a munkahely- váltásrólAmikor elhatározza, hogy új kihívást keres, lépjen kapcsolatba az Enloyd egyik tanácsadójával, hogy állásajánlatokról, és az Ön szektorát érintő piaci trendekről információt kapjon.
Jelentkezés az Enloyd-hoz Böngéssze állásajánlatainkat, és küldje el jelentkezését! Amennyiben egyik jelenleg elérhető állásajánaltunk sem felel meg kritériumainak, készítse el saját Jelölt Profilját!
Állásinterjú az Enloyd tanácsadóvalTanácsadóink egyike szakmai tapasztalatairól, és fogalakoztatási preferenciáiról fogja kérdezni. Információt nyújt a jelenlegi munkapiaci trendekről, és értékeli munkavállalási lehetőségeit az Ön által választott szektorban.
Referenciák ellenőrzéseBeleegyezésével tanácsadónk referencia-ellenőrzést végez előző munkaadóinál.
Jelölt bemutatása a megbízó cégnek Tanácsadónkkal történő egyeztetés után ajánljuk Önt partnerünknek, ezután értesítjük Önt a munkaadó döntéséről, pozitív visszajelzés esetén megszervezzük az állásinterjút.
Toborzási folyamat a megbízó cégnélA megbízó cég elvárásai alapján a kiválasztási folyamatban lehet személyes interjú, szakmai teszt vagy Assessment Center is.
Kapcsolat- felvétel az Enloyd tanácsadó által Az Enloyd tanácsadói aktívan keresik a megfelelő jelölteket, így kapcsolatban maradunk Önnel, hogy információt nyújtsunk érdekes álláslehetőségekről, abban az esetben is, ha Ön nem küldte el önéletrajzát az elmúlt hónapok folyamán.

A Csoport európai partnerei

aas.pngalchemia.pngamrest.pngbillbird.pngbridgestone.pngcanal.pngcarlsberg.pngdialog.pngedesa.pngexactsystems.pngfiege.pngflextronics.pnggekoplast.pnghoerbiger.pnginpost.pngjooble_logo.pnglot.pngmoje.pngplastal.pngsaint_gobain.pngsitech.pngvolkswagen.png
 

Witaj ponownie!

Od czasu Twojej ostatniej wizyty pojawiło się 26 nowych ofert na hasło
Informatyk SAP Warszawa

Możesz podejrzeć je tutaj