• Slide 1 HU
  • Slide 2 HU
  • Slide 3 HU
  • Slide 4 HU
  • Slide 5 HU
  • Slide 6

Nemzetközi projektek: Megbízásaink több mint 75%-át nemzetközi hátterű vállalatok adják. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy munkaerő piaci tapasztalatainkat, ismereteinket megosszuk nemzetközi vállalatcsoportunkon belül, valamint partnerszervezeteinkkel bárhol a világon.

Lendületes karrierkezdés: Az Enloyd büszkélkedhet az egyik legjobb onboarding tréningprogrammal a személyzeti tanácsadó cégek közül. Célunk egyértelmű – támogatni téged az ügyfelekkel és jelöltekkel való kapcsolatépítésben.

Dinamikus fejlődés: az Enloyd sikere a te kezedben van! Az általad elért eredményeket mindig elismerjük és díjazzuk, így a csapatban elfoglalt helyed kizárólag tőled és elkötelezettségedtől függ.

Pénzügyi előnyök: az Enloyd kiváló lehetőséget kínál biztos anyagi alapok megteremtéséhez. Számunkra az együttműködés alapját a kölcsönös előnyök képezik.

Szakértelem: mindent megteszünk azért, hogy kollégáink a saját szakterületükön kiváló ismeretekre tegyenek szert.

Ha úgy érzed, hogy cégünk ideális hely lehet számodra az érvényesülésre, kérjük, küldd el legfrissebb angol nyelvű önéletrajzod career@Enloyd.hu címre.

Az aktuális belső állásajánlataink itt tekintheted meg:

Csatlakozz az Enloydhoz!

A Csoport európai partnerei

aas.pngalchemia.pngamrest.pngbillbird.pngbridgestone.pngcanal.pngcarlsberg.pngdialog.pngedesa.pngexactsystems.pngfiege.pngflextronics.pnggekoplast.pnghoerbiger.pnginpost.pngjooble_logo.pnglot.pngmoje.pngplastal.pngsaint_gobain.pngsitech.pngvolkswagen.png
 

Witaj ponownie!

Od czasu Twojej ostatniej wizyty pojawiło się 26 nowych ofert na hasło
Informatyk SAP Warszawa

Możesz podejrzeć je tutaj