Facebook Pixel
HU
Enloyd logo
PL EN CZ
Enloyd logo
EN HU

Kedvenc ajánlatok

Béraudit


A vonzó munkabér az egyik legfontosabb szempont, ami a vállalkozások piaci sikerét meghatározhatja. A jól kereső munkatársak elkötelezettebbek, a jelöltek pedig a bérezést is számításba veszik, amikor egy-egy állásajánlatról döntenek. Az a vállalat, amely egy lépéssel a piaci előtt jár, és ennek megfelelően módosítja a vállalati standardokat, jelentős versenyelőnyre tehet szert.

A bérauditból kiderül, hogy a vállalat a versenytársakhoz képest milyen feltételeket kínál, és segít feltárni azokat a problémákat, amelyek negatívan befolyásolják a munkatársak motiváltságát, elhivatottságát és hatékonyságát. A gazdasági környezethez igazított javadalmazási rendszert humán tőkebefektetésnek kell tekintenünk - olyan befektetésnek, amely nélkül egyetlen vállalat sem lehet innovatív piacvezető.

Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos előnyt, melyet bérauditunk kínál:

  • Az adózási és jogi lehetőségek optimálisabb kiaknázásával plusz költségek nélkül növelhetőek a munkabérek
  •  A béralapok hatékonyabb felhasználása:
       - megfelelő allokációval a felmondások kockázatának csökkentése,
      -  és ezzel az üzleti célok megvalósításának biztosítása.
  •       Biztosítja, hogy az alkalmazott megoldások biztonságosak, nem vezetnek adóhivatali vagy munkaügyi ellenőrzésekhez.
  • Átfogó bérpolitikát eredményez azzal, hogy előmozdítja az alternatív javadalmazási megoldások alkalmazását és az alapjavadalmazási struktúra beépítését a szervezet bérrendszerébe és a HR politikába.

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel