Facebook Pixel

Kedvenc ajánlatok

A magyar munkaerőpiacra számos gazdasági és társadalmi tényező gyakorol jelentős hatást, így többek között a globalizáció, a digitalizáció és a folyamatos generációs átalakulás. Ezek a jelenségek együttesen olyan - eddig nem ismert - kihívások elé állítják a piaci szereplőket, melyek a hagyomástól merőben eltérő megközelítést igényelnek. Az ilyen kedvezőtlen körülmények között különösen fontos, hogy jól ismerjük a piacot és erre a tudásra alapozzuk tevékenységeinket. A piackutatás nem csak abban segít minket, hogy új megoldásokat találjunk, de abban is, hogy időben felismerjük az új HR trendeket.

Bérfelmérés

A munkabérek terén végzett felmérésekből pontos képet kapunk az egyes iparágban, munkakörökben, piaci szegmensekben jellemző fizetési feltételekről. Minden projektet az ügyfél igényeivel összhangban tervezünk meg és hajtunk végre.

Mennyiben nyújtanak többet az Enloyd/Antal fizetési felmérések?

·        egyedi módszertant alkalmazunk, hogy a mintavétel valóban pontos legyen

·         az adott szakma vagy iparág szakértő tanácsadói dolgoznak a projekteken


Milyen előnyöket kínálunk Ügyfeleinknek?

·        megismerhetik az aktuális piaci trendeket

·        hozzáférhetnek a legfrissebb béradatokhoz

·        az adatok alapján megalapozott üzleti döntéseket hozhatnak.

 2020. évi Enloyd Bérfelmérésünket ITT tudja letölteni. 


Munkáltatói márkaimázs kutatás

A munkáltatói márkaimázs kutatás különösen fontos eszköz, ha a jelölti piacra kívánunk hatást gyakorolni.  Segítségével bepillantást nyerhetünk abba, hogyan látják a potenciális munkavállalók a vállalatot, melyek a vállalat erősségei, gyengeségei, és milyen területek képes további növekedést elérni. A kutatást gondosan meghatározott mintán végezzük el, hogy az így nyert adatok megbízható következtetésekkel szolgáljanak, és ügyfelünknek olyan jelentést tudjunk átadni, amelyre megalapozottan építheti jövőbeli stratégiáját.

Mit nyújt a munkáltatói márkaimázs kutatás?

·        hasznos megállapításokat arról, hogy a potenciális munkavállalók milyennek látják a munkáltatót

·        a vállalat márkaimázsának összehasonlítását a versenytársakéval szemben

·        megmutatjuk, hogyan válhat vállalata vonzóbbá az Önnek megfelelő munkavállalók számára

Az egyes jelöltekre vonatkozó foglalkoztatás-megtérülési kutatás olyan kérdésekre keres választ, melyek egy adott régión belül a toborzás megkezdése előtt fontosak lehetnek a vállalatnak:

·        Milyen oktatási potenciál van a konkrét szakmai specializációban?

·        Az elvárt kompetenciáknak mennyire felelnek meg az adott piacon?

·        Kik a versenytársak a régióban és mennyire kiélezett a verseny?

·        Milyen stratégiai komponensekből lehet versenyelőnyt kovácsolni?

·        Átlagosan mennyi ideig tartanak a toborzási projektek?

·        Milyen munkahelyi feltételeket várnak el a legjobb jelöltek?

Tudjon meg többet arról, hogy foglalkoztatás-megtérülési kutatásunk hogyan működik a gyakorlatban!

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Zsolt Buzgó Fotó
Zsolt Buzgó Country Manager

Buzgó Zsolt az ELTE TFK angol-történelem szakos diplomájával indult el a nagyvilágba. Pár éves tanári karrier után hamar a HR szolgáltatási szektorban találta magát képzések és konferenciák szervezésével, értékesítésével foglalkozva. Több mint 10 éven át dolgozott hazai és nemzetközi képzési programokon többnyire értékesítési és üzletfejlesztési pozíciókban mielőtt 2019-ben a HR egy másik szegmense, a munkaerő-toborzás vonzotta volna magához. Kiemelt Ügyfélkapcsolati Menedzserként dolgozott közvetítési, kölcsönzési és outsourcing projektek elnyerésén, megvalósításán illetve továbbfejlesztésén. 2021 decembere óta dolgozik az Enloydnál kollégáival karöltve mind a jelöltélmény, mind pedig az ügyfélélmény maximalizálásán. Szenvedélyes rajongója a sportnak, a pozitív emberi közösségeknek, a munkának és a szórakozásnak egyaránt.