Facebook Pixel

Kedvenc ajánlatok

Elégedettségi és elhivatottsági felmérések


Beáta Tolnai Fotó
Beáta Tolnai Recruitment Consultant

Az elégedettségi és elhivatottsági felmérések olyan eszközök, melyek révén a munkáltató sokrétű információhoz jut a munkavállalók aktuális elégedettségéről és elhivatottságáról, valamint azokról a tényezőkről, melyek ezeket befolyásolják. Az adatok segítségével mérhetővé válik a munkavállalói morál, felszínre kerülnek a hatékonyságot gátló és az elvándorlást előidéző okok, és fontos következtetések vonhatóak le a jövőbeli kiválasztási döntésekhez illetve a rövid- és hosszútávú célok meghatározásához.

HR tanácsadói csapatunk minden projektet az egyedi igényeket figyelembe véve tervez meg, melynek alapja a vállalat alapos elemzése és a megfelelő eszközök kiválasztása. Az Enloyd a kutatási eredmények szervezeti szintű megosztásához is szakmai támogatást nyújt. Elégedettségi és elhivatottsági felmérésünket egyedi módszertanunk teszi kiemelkedővé, mely nem csak a szervezet jellemzőit, de a megfogalmazott igényeket is figyelembe veszi. A projektet lezáró összefoglaló jelentésben a legfontosabb megállapítások mellett lehetséges megoldásokat és tanácsokat is megfogalmazunk.

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Beáta Tolnai Fotó
Beáta Tolnai Recruitment Consultant

Tolnai Bea 2015-ben került a recruitment világába, ügynökségi oldalon researcherként. Több szektort és területet megismert juniorként, aztán vállalati oldalra került, ahol belelátott az SSC-k dinamikus, lendületes, multikulturális hétköznapjaiba és sajátos működéseibe. Employer branding területen is jelentős tapasztalatot szerzett, így különösen fontosnak tartja a jelöltélményt a kiválasztásban. 2021 áprilisában csatlakozott az Enloyd csapatához, területei az SSC és a Corporate pozíciók.