Facebook Pixel
HU
Enloyd logo
PL EN CZ
Enloyd logo
EN HU

Kedvenc ajánlatok

Folyamatosan fejlesztjük toborzási folyamatunkat, hogy ügyfeleinknek – a legmodernebb eszközök alkalmazásával – olyan megoldásokat kínálhassunk, melyek minden tekintetben kielégítik igényeiket. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amellyel jelöltjeink és ügyfeleink megtisztelnek minket. Ezért alapozzuk minden tevékenységüket arra, hogy először alaposan felmérjük és megismerjük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Az Enloydnál fontosnak tartjuk, hogy tanácsadóink tudását és ismereteit folyamatosan fejlesszük. Éppen ezért a lehető leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk számukra, melyekkel pontosan felmérhetik a jelöltek képességeit és kompetenciáit. A jelöltek a megadott profilok alapján alapos szűrésen esnek át, ami azt jelenti, hogy csak olyan jelölteket ajánlunk ügyfeleinknek, akik valószínűleg hosszú távon a vállalatnál maradnak és hasznos munkaerőnek bizonyulnak majd.  
Mitől különleges az általunk alkalmazott toborzási módszer?

  • 10 specializálódott toborzási csapat,
  • a munkaerőpiac és az aktuális trendek beható ismerete,
  • szakértelem,
  • széleskörű jelölt-adatbázis (jelöltjeinkkel hosszútávú kapcsolatot ápolunk),
  • egyedi megoldások, amelyek figyelembe veszik: a pozíciók szervezeten belüli helyét, a toborzás fontosságát, méretét és hatókörét.

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Noémi Piroska Fotó
Noémi Piroska Country Manager, Head of Sales

Piroska Noémi a KKV szektorban több éves operatív vezetői tapasztalatot szerzett, amely során a toborzás, csapatépítés, HR folyamatok optimalizálása szerves részét képezték munkájának.
Szerencsésnek érzi magát, hogy munkája során a Business Developmentnek mindig fontos szerepe volt a KKV és multinacionális szektorban egyaránt, így az elmúlt több mint 10 év során sok sikeres együttműködést valósíthatott meg. 2017 óta az Enloyd csapatát erősíti Business Development területen, majd 2020 novemberétől a Country Manager pozíciót tölti be cégünknél. Szakmai pályafutása során díjat nyert „Recognition of Empowerment” és „Board’s Award” kategóriában.