HU
Enloyd logo
PL EN CZ
Enloyd logo
EN HU

Kedvenc ajánlatok

Folyamatosan fejlesztjük toborzási folyamatunkat, hogy ügyfeleinknek – a legmodernebb eszközök alkalmazásával – olyan megoldásokat kínálhassunk, melyek minden tekintetben kielégítik igényeiket. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amellyel jelöltjeink és ügyfeleink megtisztelnek minket. Ezért alapozzuk minden tevékenységüket arra, hogy először alaposan felmérjük és megismerjük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Az Enloydnál fontosnak tartjuk, hogy tanácsadóink tudását és ismereteit folyamatosan fejlesszük. Éppen ezért a lehető leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk számukra, melyekkel pontosan felmérhetik a jelöltek képességeit és kompetenciáit. A jelöltek a megadott profilok alapján alapos szűrésen esnek át, ami azt jelenti, hogy csak olyan jelölteket ajánlunk ügyfeleinknek, akik valószínűleg hosszú távon a vállalatnál maradnak és hasznos munkaerőnek bizonyulnak majd.  
Mitől különleges az általunk alkalmazott toborzási módszer?

  • 10 specializálódott toborzási csapat,
  • a munkaerőpiac és az aktuális trendek beható ismerete,
  • szakértelem,
  • széleskörű jelölt-adatbázis (jelöltjeinkkel hosszútávú kapcsolatot ápolunk),
  • egyedi megoldások, amelyek figyelembe veszik: a pozíciók szervezeten belüli helyét, a toborzás fontosságát, méretét és hatókörét.

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Ágnes Bogártelki Fotó
Ágnes Bogártelki Country Manager, Head of Recruitment

Bogártelki Ágnes a BKF-en szerzett üzleti diplomát és Sourcing Ninja Black Belt certificate-tel is rendelkezik. 10+ év tapasztalattal rendelkezik IT és mérnöki toborzás területen, a legnagyobb fejvadász cégeknél dolgozott évekig. Speciális szakterületei az IT és a mérnöki toborzáson kívül toborzási stratégia alkotása, Executive és stratégiai toborzás. Emellett több éves gyakorlattal rendelkezik gyógyszeripari, értékesítési területeken. 2016-tól erősíti az Enloyd csapatát: először IT Team Leaderként dolgozott velünk, majd 2020-tól az Enloyd Country Manager-i pozícióját tölti be.