Facebook Pixel

Kedvenc ajánlatok

Folyamatosan fejlesztjük toborzási folyamatunkat, hogy ügyfeleinknek – a legmodernebb eszközök alkalmazásával – olyan megoldásokat kínálhassunk, melyek minden tekintetben kielégítik igényeiket. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amellyel jelöltjeink és ügyfeleink megtisztelnek minket. Ezért alapozzuk minden tevékenységüket arra, hogy először alaposan felmérjük és megismerjük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Az Enloydnál fontosnak tartjuk, hogy tanácsadóink tudását és ismereteit folyamatosan fejlesszük. Éppen ezért a lehető leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk számukra, melyekkel pontosan felmérhetik a jelöltek képességeit és kompetenciáit. A jelöltek a megadott profilok alapján alapos szűrésen esnek át, ami azt jelenti, hogy csak olyan jelölteket ajánlunk ügyfeleinknek, akik valószínűleg hosszú távon a vállalatnál maradnak és hasznos munkaerőnek bizonyulnak majd.  
Mitől különleges az általunk alkalmazott toborzási módszer?

  • a munkaerőpiac és az aktuális trendek beható ismerete,
  • szakértelem,
  • széleskörű jelölt-adatbázis (jelöltjeinkkel hosszútávú kapcsolatot ápolunk),
  • egyedi megoldások, amelyek figyelembe veszik: a pozíciók szervezeten belüli helyét, a toborzás fontosságát, méretét és hatókörét.

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Zsolt Buzgó Fotó
Zsolt Buzgó Country Manager

Buzgó Zsolt az ELTE TFK angol-történelem szakos diplomájával indult el a nagyvilágba. Pár éves tanári karrier után hamar a HR szolgáltatási szektorban találta magát képzések és konferenciák szervezésével, értékesítésével foglalkozva. Több mint 10 éven át dolgozott hazai és nemzetközi képzési programokon többnyire értékesítési és üzletfejlesztési pozíciókban mielőtt 2019-ben a HR egy másik szegmense, a munkaerő-toborzás vonzotta volna magához. Kiemelt Ügyfélkapcsolati Menedzserként dolgozott közvetítési, kölcsönzési és outsourcing projektek elnyerésén, megvalósításán illetve továbbfejlesztésén. 2021 decembere óta dolgozik az Enloydnál kollégáival karöltve mind a jelöltélmény, mind pedig az ügyfélélmény maximalizálásán. Szenvedélyes rajongója a sportnak, a pozitív emberi közösségeknek, a munkának és a szórakozásnak egyaránt.