HU
Enloyd logo
PL EN CZ
Enloyd logo
EN HU

Kedvenc ajánlatok

Recruitment Process Outsourcing


Az RPO az együttműködés egy továbbfejlesztett formája, amelynek keretében a munkaerő-toborzás és -felvétel teljes folyamatát egy erre szakosodott professzionális szolgáltató végzi. 

Az RPO ideális megoldás olyan vállalatok számára, akik gyors növekedésük, működési területük bővítése, szakmai kompetenciáik körének optimalizálása vagy a nagyobb fluktuáció okán hirtelen megnövekedett toborzási igényt kell kielégíteniük. A toborzási feladatok kiszervezése  külső tanácsadóhoz hatékony hozzáférés biztosít a jelöltek szélesebb köréhez, ugyanakkor garantálja, hogy a folyamat gyorsan és költséghatékony módon zajlik.

Tanácsadóink szakértelme és tapasztalata lehetővé teszi, hogy az RPO három különböző típusát kínáljuk ügyfeleinknek.

Projekt RPO: közép- és szenior szintű munkatársak nagyobb csoportjának egy időben történő toborzására, különböző szakterületekről az adott területekre specializálódott tanácsadók irányítása alatt. Ideális módszer cégek gyors növekedési időszakaiban, például új telephelyek nyitásakor, ezáltal a megnövekedett munkaerőigények rövid időn belül kezelhetőek.

Program RPO: hosszú távú együttműködés, amelynek keretében a munkaerő-toborzás egyetlen területre koncentrálódik. Az Enloyd folyamatos támogatást nyújt a megbízó cég HR-osztályának, elsősorban olyan szakmai területekre vagy munkakörökre fókuszálva a toborzást, ahol magas a fluktuáció.

Komplex RPO: hosszú távú együttműködés, amelynek keretében a teljes toborzási folyamat kiszervezésre kerül. A Komplex RPO részét képezik különböző pozíciókra egyszerre történő intenzív toborzási projektek, valamint része a speciálisabb területekre történő toborzáshoz nyújtott támogatás is. Az Enloyd a megbízó cég fejlesztési terveinek elkészítéséhez is támogatást nyújt, a kulcsfontosságú készségek körének meghatározásában és az elvárt munkaköri profilok definiálásában ad tanácsot. 

 

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel