Facebook Pixel
HU
Enloyd logo
PL EN CZ
Enloyd logo
EN HU

Kedvenc ajánlatok

Recruitment Process Outsourcing


Noémi Piroska Fotó
Noémi Piroska Country Manager, Head of Sales

Az RPO az együttműködés egy továbbfejlesztett formája, amelynek keretében a munkaerő-toborzás és -felvétel teljes folyamatát egy erre szakosodott professzionális szolgáltató végzi. 

Az RPO ideális megoldás olyan vállalatok számára, akik gyors növekedésük, működési területük bővítése, szakmai kompetenciáik körének optimalizálása vagy a nagyobb fluktuáció okán hirtelen megnövekedett toborzási igényt kell kielégíteniük. A toborzási feladatok kiszervezése  külső tanácsadóhoz hatékony hozzáférés biztosít a jelöltek szélesebb köréhez, ugyanakkor garantálja, hogy a folyamat gyorsan és költséghatékony módon zajlik.

Tanácsadóink szakértelme és tapasztalata lehetővé teszi, hogy az RPO három különböző típusát kínáljuk ügyfeleinknek.

Projekt RPO: közép- és szenior szintű munkatársak nagyobb csoportjának egy időben történő toborzására, különböző szakterületekről az adott területekre specializálódott tanácsadók irányítása alatt. Ideális módszer cégek gyors növekedési időszakaiban, például új telephelyek nyitásakor, ezáltal a megnövekedett munkaerőigények rövid időn belül kezelhetőek.

Program RPO: hosszú távú együttműködés, amelynek keretében a munkaerő-toborzás egyetlen területre koncentrálódik. Az Enloyd folyamatos támogatást nyújt a megbízó cég HR-osztályának, elsősorban olyan szakmai területekre vagy munkakörökre fókuszálva a toborzást, ahol magas a fluktuáció.

Komplex RPO: hosszú távú együttműködés, amelynek keretében a teljes toborzási folyamat kiszervezésre kerül. A Komplex RPO részét képezik különböző pozíciókra egyszerre történő intenzív toborzási projektek, valamint része a speciálisabb területekre történő toborzáshoz nyújtott támogatás is. Az Enloyd a megbízó cég fejlesztési terveinek elkészítéséhez is támogatást nyújt, a kulcsfontosságú készségek körének meghatározásában és az elvárt munkaköri profilok definiálásában ad tanácsot. 

 

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Noémi Piroska Fotó
Noémi Piroska Country Manager, Head of Sales

Piroska Noémi a KKV szektorban több éves operatív vezetői tapasztalatot szerzett, amely során a toborzás, csapatépítés, HR folyamatok optimalizálása szerves részét képezték munkájának.
Szerencsésnek érzi magát, hogy munkája során a Business Developmentnek mindig fontos szerepe volt a KKV és multinacionális szektorban egyaránt, így az elmúlt több mint 10 év során sok sikeres együttműködést valósíthatott meg. 2017 óta az Enloyd csapatát erősíti Business Development területen, majd 2020 novemberétől a Country Manager pozíciót tölti be cégünknél. Szakmai pályafutása során díjat nyert „Recognition of Empowerment” és „Board’s Award” kategóriában.