Facebook Pixel

Kedvenc ajánlatok

Azon túl, hogy egy rendkívül alapos igényfeltárásnak köszönhetően nagyszerű és releváns jelölteket kaptunk és kapunk, számomra a legnagyobb érték az Enloyd partnerségében az, hogy napi szinten kiemelt figyelemben és gondoskodásban részesülünk. Ténylegesen meg akarják érteni az igényeinket és aktívan tesznek is értük. Ennél többre pedig nincs szükségünk.
Csesznok László HR Business Partner
Sonrisa Informatikai Kft.
Kapcsolatunk az Enloyddal több, mint 3 éves múltra tekint vissza. Az Enloydnál gyorsabb reagálású, felkészültebb és hasonlóan professzionális fejvadász céggel, még nem álltam kapcsolatban. Az igényeinket megértik, és szűrés után csak a 100%-ban megfelelő jelölteket küldik. A kapcsolattartás és kommunikáció gördülékeny és minden tekintetben kiváló. Az országos mérnökhiány ellenére csapatunk folyamatosan tud bővülni, köszönhetően az Enloyd szakmai elkötelezettségének.
G. Norbert R&D Manager
Nemzetközi autóipari gyártás, fejlesztés
"Tapasztalataim szerint az Enloyd kiemelkedő teljesítményt nyújt a közös keresések során. A nyitott pozícióinkat sajátjukként kezelik,és a tulajdonosi szemlélet meghozza a gyümölcsét. Tudják, értik, érzik az igényeinket. Legyen szó akár szakértői, akár vezetői profilról, az utolsó fűszálakat is megmozgatva igyekeznek a legpotenciálisabb jelölteket felkutatni. Az Enloyddal közös munka sikerre van ítélve. "
G.J. Toborzási specialista
Követeléskezelő és pénzügyi szolgáltató cég
Nagyon elégedett vagyok az Enloyd által nyújtott toborzási szolgáltatással. Gyorsak és szuper jelölteket kapunk tőlük.
B.B. Vezető
Adatfeldolgozó vállalat
Nagyon szeretek együtt dolgozni az Enloyd-os kollégákkal. Többükkel találkoztam már és az a fajta készségesség, együttműködés, ami jellemzi a munkájukat, rendkívül inspiráló. Azt gondolom, hogy méltóképpen képviselik a cégünket a piacon, és a jelöltekkel való kapcsolattartásuk is folyamatos, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat.
K.K. Toborzás specialista
Banki és Biztosítási szolgáltatások
Tovább