Facebook Pixel

Kedvenc ajánlatok


A ReX (Recruitment Exchange) egy crowdstaffing platform, mely összeköti az ügyfeleket, a jelölteket és a toborzókat.

A ReX (Recruitment Exchange) egy crowdstaffing platform, mely összeköti az ügyfeleket, a jelölteket és a toborzókat. A ReX Recruitment Exchange-t azért hoztuk létre, mert hiszünk abban, hogy a toborzási szolgáltatások a munkaerőpiac jövője. Elérhetővé kell válnia mindenki számára, még azon vállalatok számára is, akik korábban nem engedhették meg ezt maguknak. Az eszköz célja az ügyfelek, a toborzók és jelöltek igényeinek egységes munkamodellbe integrálása. Elsődleges célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és biztosítsuk, hogy az egész folyamat teljes mértékben átlátható legyen. Adatbázisunkat tapasztalt toborzók kezelik, és egész Európából származó jelöltekből áll. A ReX segítségével Ön elérheti az ideális jelöltet a megfelelő helyen és időben.


A ReX a fejvadászokkal való nyílt együttműködésre támaszkodik, így nem korlátozzák a helyi adottságok. Ezenkívül lehetővé teszi a jelöltek mozgatását a különböző nyílt toborzási folyamatok között, így az üres állásokat rövid időn belül be lehet tölteni a megfelelő jelöltekkel.


20 éves tapasztalatunkra támaszkodva a ReX számos kiegészítő szolgáltatást is kínál, amelyek célja, hogy segítse a fejvadászokat készségeik fejlesztésében és a tudásszerzésben. Belső képzéseink és workshopjaink a toborzási eszközökön és trendeken kívül a toborzó munkájának jogi, adminisztratív és coaching vonatkozásait is lefedik.

Többet szeretne megtudni? Lépjen velünk kapcsolatba: szilvia.toth@enloyd.hu 

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel
Szilvia Tóth Fotó
Szilvia Tóth Senior Recruitment Consultant, REX Team Lead

Tóth Szilvia több éves ügynökségi oldalon szerzett tapasztalattal került az Enloyd csapatába 2016 őszén pénzügy és sales tanácsadóként. Néhány hónap után Team Leader pozícióba nevezték ki a fent említett területeken, ahol vezetői készségeit tudta fejleszteni. Két éven át egy 5-6 fős csapat vezetése mellett projektek teljes körű kiválasztási folyamataiért felelt. Egy kisebb szünet és vállalati oldalon szerzett tapasztalatot követően szenior munkatársként visszatért az Enloyd-hoz, ahol toborzási és kiválasztási projektek teljes körű lebonyolításáért felel IT, pénzügyi, sales és marketing területeken.