Facebook Pixel

Kedvenc ajánlatok

Outplacement


Az outplacement - vagyis az újbóli elhelyezkedés esélyének javítására irányuló tevékenység - a munkavállalói életciklus végén, a munkaviszony megszűnésekor jellemző feladat.

Ez az időszak a folyamat minden résztvevője számára megterhelő lehet, így különösen fontos az a szakmai támogatás, amit szakképzett tanácsadóink nyújtani tudnak. Tanácsadóink egy előre egyeztetett találkozó keretében segítenek a munkavállalónak eligazodni a rendelkezésre álló karrier lehetőségek között, ésfelmérik , hogy az érdeklődőnek milyen erősségei, illetve fejlesztendő kompetenciái vannak. A kompetencia tesztek, a CV elemzés, a karrier-fejlesztés későbbi irányvonalainak meghatározása mind-mind olyan szolgáltatások, melyek segítenek a munkavállalónak visszanyerni önbizalmát, és meghatározni a további lépéseket.

Az outplacement szolgáltatásokkal a munkáltató mind a munkavállalói bizalmat, mind a biztonságérzetet erősíteni tudja. Emellett pedig egy jól kialakított outplacement politika azt kommunikálja a munkavállalók felé, hogy egyrészt hosszútávú kapcsolatra törekszik, másrészt korrekt eljárást alkalmaz, ami végső soron a pozitív márkaimázst erősíti.

Kezdjen el velünk dolgozni

Érdeklődés elküldése

Érdekel